Huszárok, díjugratás és egy sikeres magyar divattervező

Zsinóros menték, prüszkölő lovak, csillogó lovaglócsizmák – és könnyedén suhanó-susogó ruhák: igencsak szokatlan „díszletek” előtt lép először a nyilvánosság elé Dobor Dorina új, prémiummárkája. A számos közéleti és gazdasági szereplőt öltöztető divattervező kreációi a ”Gróf Széchenyi István Emlékverseny, olimpiai minősítővel egybekötött Díjugrató Világkupán” vonulnak végig a kifutón – számos díszvendég (például Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter) előtt.

„Divatbemutatónak nem is találhattunk volna megkapóbb helyet a Nemzeti Lovardánál. Ruháimat úgy álmodom meg, hogy nem csak pazar pompájú termekben, vagy épp extravagáns terekben érvényesüljenek, hanem minden társasági eseményen ragyogjanak, sőt még a munkahelyeken is.

Azt gondolom, remekül mutatnak a szabadban, a pálya mellett, a huszárok előtt, a magyar lósportért rajongó közönség körében” – indokolta a helyszínválasztást Dobor Dorina.

Amennyiben a divattervezőt szeretné jobban megismerni, itt olvashat egy vele készült interjút. Ha a március 20-21-én megrendezendő eseményről szeretne többet tudni, itt informálódhat.