Dobor Dorina ruhái a média tükrében

Divattervező, üzletasszony, jó ügyek elkötelezett támogatója, négygyermekes anyuka és odaadó feleség – ezekből a „mozaikokból” áll össze Dobor Dorina portréja. Munkásságát a média is figyelemmel kíséri, a róla szóló anyagokat szemléztük, a teljesség igénye nélkül.

Közéleti szereplőket (is) öltöztet

És nem is akárkiket, példának okáért a politikai elit számos tagja az ő kreációiban lép színre, hazai és nemzetközi eseményeken. (Ide kattintva olvashat részletes sztorit.)

Új prémiummárkát épít

Dobor Dorina négygyermekes édesanyaként vett egy mély levegőt, és megvalósította álmát: divattervező lett. Ez alig másfél éve történt. Első kollekciójával megnyerte a világ egyik legrangosabb modellversenyének (World Top Modell) tervezői díját, most pedig második prémiumkollekciójával lép a nyilvánosság elé. (Az erről szóló riportot itt nézheti meg.)

Mert fontos az “én”, de még fontosabb a “mi”

A négygyermekes anyuka barátnőjével, Hampel Katalin divattervezővel jótékonysági hagyományt teremtett. Évről-évre árveréssel egybekötött divatbemutatóra invitálja a közélet és gazdaság neves szereplőit: a kalapács alá kerülő ruhák vételára a Regőczi István Alapítványt gazdagítja. Azt a szervezetet. amelyik eltökélten segíti az egy vagy mindkét szülőjüket elvesztő Covid-árvákat, egészen addig, amíg be nem fejezik tanulmányaikat, illetve munkába nem állnak. (A jótékonysági divatbemutatóról szóló tudósítást itt olvashatja, illetve itt nézheti meg.)